Projectteam zoekt locaties voor ‘Veilig in zee met MDT’

Wil jij jongeren enthousiast maken om zich vrijwillig in te zetten in een zwembad, bij een zwemvereniging, een zwemschool of een reddingsbrigade? Meld jouw organisatie aan voor het project ‘Veilig in zee met MDT’ voor maatschappelijke diensttijd (MDT) van de Nationale Raad Zwemveiligheid en Reddingsbrigade Nederland. De jongeren halen eerst hun EHBO-diploma en worden gratis opgeleid tot toezichthouder of lifeguard. Doe ook mee! Samen laten we jongeren kennis maken met het vak.

Word ook een MDT-locatie!
Help mee om jongeren een stap te laten zetten naar een toekomst in de zwembranche. Tijdens hun maatschappelijke diensttijd krijgen de jongeren de kans om hun talenten te ontdekken en ervaring op te doen. Tegelijk kom je als deelnemende organisatie in contact met jongeren die interesse hebben in dit vakgebied. De jongeren doen praktijkervaring op en worden met diverse opleidingen klaargestoomd om in de zwembranche te gaan werken. Zo kun je als deelnemende organisatie de jongeren structureel binden. Zodat jonge aanwas kan helpen om de tekorten aan personeel/kaderleden op te vangen. 

Interesse? kijk hier voor meer informatie en neem contact met ons op!

Recente berichten

Meer Nieuws