Samenwerking in Tiel voor ‘Veilig in zee met MDT’

Sportfondsen Tiel, Reddingsbrigade Rivierenland Tiel, Zwem- en Waterpolovereniging TZC Vahalis en de Nationale Raad Zwemveiligheid hebben donderdag 8 juli een samenwerkingsovereenkomst ondertekend in het kader van het project ‘Veilig in zee met MDT’. De drie partijen zijn heel enthousiast om mee te doen.

Na de zomer wordt gestart met de werving van jongeren voor het MDT-traject door middel van de cursus ‘Acuut levensreddend handelen’ op ROC RIvor in Tiel.

Vlnr Frits Smink (voorzitter van TZC Vahalis), Carla den Ouden (manager van zwembad Waalslag – Sportfondsen Tiel), Brigitte Muller (projectcoördinator ‘Veilig in zee met MDT’, NRZ), Ruud Rombout (penningmeester Reddingsbrigade Rivierenland Tiel) en Peter Mentink (voorzitter Reddingsbrigade Rivierenland)

Recente berichten

Meer Nieuws