Nieuwe MDT-locatie Waarland/Heerhugowaard

Stichting Waarlands Zwembad, Reddingsbrigade Dijk en Waard en projectleider Thom van Craaikamp hebben op 2 augustus een samenwerkingsovereenkomst ondertekend in het kader van het project ‘Veilig in zee met MDT’. De aangesloten partijen vormen na ondertekening van de overeenkomst gezamenlijk de MDT-locatie Waarland/Heerhugowaard.

Thom van Craaikamp geeft aan dat jongeren enthousiast worden gemaakt om te komen werken in het buitenbad van Waarland en bij de Reddingsbrigade in de Noord-Hollandse gemeenten Heerhugowaard en Langedijk. “Daarnaast krijgen de deelnemende jongeren binnen het traject scholing om de verschillende functies bij de partners te kunnen uitvoeren. Na de zomer start het wervingstraject bij de omliggende scholen om zich aan te sluiten bij het project door het volgen van de cursus ‘Acuut levensreddend handelen’.”

Recente berichten

Meer Nieuws