Weekopleidingen NGL een springplank voor jong personeel in de zwembranche

Ben of ken jij jongeren die lifeguard willen worden of een andere rol binnen de zwembranche willen ontdekken? Maak gebruik van een springplank naar de toekomst met een gratis weekopleiding tot Lifeguard Open Water.

In de maand juli organiseert Next Generation Lifeguards (NGL) op drie locaties in het land de weekopleiding Lifeguard Open Water. Tijdens deze week worden jongeren tussen 17-27 jaar klaargestoomd tot erkende lifeguards. Zij halen, indien nog nodig, hun EHBO diploma, krijgen theorie- en praktijktrainingen en doen aan het einde van de week examen.

De weekopleiding Lifeguard Open Water biedt een heel goede basis voor jong talent dat in het zwembad aan de slag wil. Deelnemers zijn na het behalen van hun diploma bevoegd lifeguard en na een eenvoudige zwemtest ook inzetbaar als toezichthouder in het zwembad.

Voor meer ervaren toezichthouders is de opleidingsweek een kans om dit internationaal diploma tot lifeguard te halen en extra kennis op te doen over toezichthouden in verschillende omgevingen.

Iets voor jou, een vriend(in) of collega? check it out!

Nijmegen 9-15 julimeer informatie en aanmelden
Wessem17-21 julimeer informatie en aanmelden
Emmen24-29 julimeer informatie en aanmelden

Recente berichten

Meer Nieuws